Jobb med romanen och planerande av sekvenser

756 1008 admin
  • 0

Det är ganska sent och idag blir det bara ett kort inlägg. Det har varit en innehållsrik dag och jag har fått gjort mycket, men nu är jag trött. 

Imorse hade jag telefonmöte med redaktören för min roman. Nu skall jag börja leta efter bilder för mitt omslag. Det känns jättenervöst och svårt. Jag har en ungefärlig bild hur jag vill ha det, men tänker jag rätt? Det som jag tycker är fint är kanske inte “rätt”. Omslaget är ju så viktigt! 

På eftermiddagen jobbade jag  med mina sekvenser för nästa vecka. Hoppas att yogaeleverna blir nöjd med dem!

Jag har också skrivit till några skolor angående min yoga och jag hoppas att jag kan komma till dem och ha yoga med deras elever. Det frustrerar mig lite att intresset för yoga inte är större. Det är ju ett sådant fantastiskt verktyg!

Ha en fin onsdagskväll!

P.S. Mindfulness activity cards använder jag till barn- och ungdomsyogan.

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.