Skickat in min roman för genomläsning 

150 150 admin
  • 0

Arbetsveckan har börjat. Det möte jag skulle ha haft i morse blev inställt och jag har varit ofokuserad sedan dess, men jag är ändå nöjd för jag har skickat in mitt reviderade romanmanus till min redaktör. Jag har skrivit en roman om kärlek, yoga, syskonrelationer och livet i allmänhet.  Handlingen cirkulerar kring tre systrar som alla står in för olika svåra problem i sina liv och därför åker iväg på ett yogaretreat i Kalifornien för att få lugn och ro, men så blir det inte riktigt…  Texten behöver ännu bearbetas ett par vändor, men jag hoppas, hoppas att allt skall gå bra och att romanen kommer ut i slutet av maj nästa år som planerat.

Nu skall jag sätta mig med min motivationstext. Den måste vara inne på fredag innan jag ger mig av till Köpenhamn och det finns en del kvar att göra med den också, pust…

Ha en härlig måndagseftermiddag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.