Juice, skola och yoga

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag känns det bättre. Jag sov en timme längre i morse och gjorde min morgonträning. På sistone har jag pga. tidsbrist slarvat med både min meditation och mina andningsövningar och det är inte bra. Det var underbart i morse att sitta stilla en stund och det satte sedan tonen för hela dagen. Jag lyckades verkligen slappna av och det behövde jag. Det tar på krafterna att jobba med både skolan och yogan. Saken är att jag älskar att jobba med människor, men baksidan av det är att jag kanske engagerar mig lite för mycket i mina elever. Det är svårt att släppa jobbet på fritiden och eftersom yogan också är en hobby som jag älskar (precis som språk), så stänger jag ofta inte av. Jag tänker på skolan, yogan och skrivandet dygnet runt…

Idag har jag varit i affären som jag brukar på onsdagar och efter det fortsatte jag att förbereda elevernas prov som de ska ha i nästa vecka. Nu är i alla fall nästan två av fyra färdiga och jag ska kopiera dem imorgon när jag är på skolan igen.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan och gjort mina juicer. Det tar sin tid (som jag skrivit om förut här), men det är det värt. Jag känner att min gröna juice ger mig mer energi än en kopp kaffe 😊.

Nu måste jag dock städa i köket för baksidan med att göra juice hemma är att det blir väldigt stökigt. Om en dryg halvtimme ska jag undervisa min yogalektion, så nu har jag bråttom.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Stökigt i köket😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.