Mycket att göra som vanligt på tisdagar

1024 683 admin
  • 0

Hej,

Tisdagen gick i ett nafs och jag hade ingen kraft att skriva här på bloggen.

Jag hade en bra morgon med min träning och sedan lektion i skolan med mina nybörjarelever.

På förmiddagen satt jag bara och jobbade med skolan. Det är mycket som ska göras nu för nästa vecka har eleverna prov. Som tur är har jag jobbat några år nu och samlat på mig lite material, men jag behöver ändå förbereda en hel del.

På eftermiddagen fick jag tyvärr ont i huvudet. Det hände förra tisdagen också och jag tror det har att göra med att jag spänner mig när det är så mycket att göra. En annan orsak kan vara trötthet. Jag sov dåligt natten mellan måndag och tisdag och det påverkar förstås också. Hur som helst, jag hade min lektion med eleverna i steg 3 och sedan cyklade jag hem och gjorde i ordning mig för yogan. Den här veckan hade jag inte möte, så det gav mig mer tid att åtminstone sitta ned och äta ett mellanmål och prata lite med Isabella.

Yogalektionerna var väldigt trevliga. Jag hade några extraelever på yinyogan och det var roligt. Jag mår verkligen bra av det passet och det är perfekt att det ligger på tisdagar eftersom det är den dagen jag är som mest stressad.

På kvällen när jag var färdig med min undervisning satt jag med Philippa och övade franska. Det är roligt att få användning av mina kunskaper i språket. Jag läste ett år franska på universitetet och kommer i alla fall ihåg ganska mycket. Ibland tänker jag att det hade varit roligt att undervisa franska också. Kanske i framtiden?

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.