Torsdagsstädning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är torsdag eftermiddag och jag håller på att städa samtidigt som jag jobbar, eller rättare sagt jag städar en stund och jobbar en stund. Vi brukar städa på fredag eftermiddag, men förra veckan var vi båda jättetrötta och det blev inte alls bra, så nu föreslog jag för Peter att vi byter städdag. På det sättet blir inte fredag eftermiddag/kväll förstörd av städningen. Visserligen förlorar jag lite tid på torsdagar, men det kan jag jobba igen på fredagar. Huvudsaken är att jag får mina arbetsuppgifter gjorda.

I morse sprang jag med Buster, men han var inte alls pigg på det. Väldigt sällan ogillar han att springa, men av någon anledning var det så idag. Med några snälla ord gick det dock bättre och han följde med på rundan med gott humör😊.

Lektionen i skolan gick bra och jag stannade kvar en stund och kopierade för proven i nästa vecka. Nu är allt klart för steg 3 för det första provet, men i helgen måste jag få färdigt båda steg 1-proven och det andra steg 3-provet. Jag har ganska mycket material, så jag tror det kommer att gå ganska snabbt att bli färdigt.

På förmiddagen efter frukosten planerade jag mina lektioner för imorgon och rättade läxförhör. Det tog sin tid, men nu är jag färdig och det känns skönt.

Under eftermiddagen har jag planerat tonårsyogan och förberett en avslappningsövning som de ska göra. Jag har också satt ihop deras pass. I tonårsyogan gör eleverna en blandning av det vi gör i nivå 1 och 2. Vi har alltid med några armbalanser och inversioner, men också några av de “vanliga” positionerna.

Nu måste jag fortsätta att städa här i huset och i yogastudion, så jag får säga hejdå för idag.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.