Fredagstankar

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är fredag kväll, men idag känner jag mig inte riktigt lika trött som jag brukar och det är skönt. Trots det är mina tankar överallt för tillfället. Peter och jag har precis haft ett tungt samtal med Peters syster. Hon har precis fått reda på att hon har cancer för andra gångeb och det ser ut som om hon står inför en svår operation. Det är overkligt och jag tror inte riktigt att jag har tagit in det ännu. Det är som om något i mitt inre skyddar mig från att känna för starka känslor. Jag känner igen det från förut. Min bror var sjuk för några år sedan också och då hände samma sak. Vid den tiden hjälpte mig yogan och meditationen mycket. Jag försökte att fokusera på nuet och att inte uppslukas av negativa tankar och känslor. På yogan säger jag ofta (lika mycket till mig själv som till mina elever) att vi tar ett andetag i taget…

Jag måste släppa det svåra nu och ta vara på tiden som är och göra det bästa av den. Det var en bra dag egentligen. Jag var inte helt nöjd en av mina lektioner i skolan, men så är det ibland. Det kan inte alltid bli perfekt. Jag gjorde mitt bästa och jag försöker alltid att analysera det jag gjort, när det inte känns helt 100, så att jag kan förbättra mig.

På eftermiddagen efter skolan var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig och vila en stund. Det var bra för efteråt kände jag mig piggare och gick ner till studion och spelade in mitt Youtube-pass (kommer som vanligt upp på söndag) och städade. Efteråt åt vi middag tillsammans och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag snart börja göra i ordning mig för kvällen, men innan ska jag göra min meditation och andning för jag fick inte gjort dem i morse.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.