Löpning, skoljobb, yoga och pizza

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det har varit ytterligare en lugn lördag, vilket både på ett sätt känns skönt, men också lite tråkigt. Jag hade gärna gjort något, men tyvärr har det inte blivit så. Istället har jag jobbat med skolan – gjort alla prov till nästa vecka och yogan – förberett klasserna och videon för min Youtube-kanal. Det är alltid skönt att kunna pricka av på min “att-göra-lista”, men det är också viktigt att göra trevliga saker. Som tur är har vi de kommande lördagarna planerade. Nästa vecka kommer några vänner hit, veckan därpå ska jag med mamma och två andra vänner på spa och veckan därpå ska jag på bokklubben. Sedan är det höstlov ett par dagar och då hoppas jag också att något trevligt händer. Efter samtalet med Peters syster igår, så tänker jag på hur viktigt det är att man tar vara på tiden. Jag försöker verkligen att göra det, men vill bli ännu bättre.

Jag vaknade i natt och hade lite svårt att somna om. Många tankar snurrade i huvudet, men jag la mig på rygg, höll handen på magen och andades långsamt och lugnt. Kroppen slappnade som tur var av och tankarna saktade ned i huvudet och det ledde till att jag somnade om. Jag älskar lördagar och söndagar, då jag kan sova lite längre om jag skulle behöva. Det är en härlig känsla att vakna tidigt och veta att det är helt okej att somna om en stund. Samtidigt gillar jag inte att sova för länge på morgonen. Då försvinner ju hela dagen och det vill jag inte.

Snart ska vi beställa pizza och äta tillsammans. Egentligen hade jag planerat att laga en maträtt, men barnen tycker det är roligt med hämtmat och vi gör det inte så ofta, så det ska bli gott.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Pizzan var jättegod😊
Viktigt att påminna sig om!

Leave a Reply

Your email address will not be published.