Löpning i solen, bad, Frölunda torg och tid för familjen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en fin söndag än så länge. Här i Göteborg skiner solen och det har varit en jättefin dag. Jag sov lite oroligt i natt också. Den här gången tror jag att det berodde på att jag drack min gröna juice och lite annat “starkt” för magen ganska sent. Det ska jag försöka undvika i fortsättningen.

När jag vaknade i morse kände jag mig lite irriterad och det berodde säkert på att jag sovit dåligt, men som tur var blev det en bra förmiddag ändå. Peter och jag tog bilen upp till Stora Delsjön och sprang där med Buster. Det var verkligen helt underbart, men kallt. Vi hade frost på morgonen och jag tror bara att det var ca. 3 grader när vi sprang. När vi var färdiga badade vi. Det var kallt, men väldigt härligt. Jag frös dock väldigt mycket efteråt.

Jag yogade och mediterade när vi kom hem i från löpningen, men hade svårt att fokusera. Ibland är det så. Vissa gånger känns det helt underbart, medan det andra gånger verkligen är en kamp att koncentrera sig och tankarna är överallt. Jag tror det bara är att acceptera. Ingen är en maskin och det kan inte vara perfekt varje gång.

Vid lunch åkte Josefina och jag till Frölunda torg. Jag behövde köpa en kappa för “förvintern”. För det mesta köper jag på nätet, men ibland blir jag så trött på att sitta och titta på olika hemsidor. Tiden bara försvinner på något sätt och ofta hittar jag inget förrän det har gått flera timmar. Jag hittade i alla fall en fin kappa på Gina Tricot, som var prisvärd och dessutom faktiskt hade lite ull i. Jag är väldigt förtjust i ull och allt som har med fårskinn att göra❤️.

Sedan jag kom hem har jag jobbat med yogan och skolan. Jag kan fortfarande göra mer, men nu måste jag laga middag med Peter (lax i ugnen) och sedan får jag se hur mycket ork jag har efteråt. Eventuellt måste jag hjälpa Philippa med skolan lite grann.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.