Bra start på veckan

1024 485 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att måndagen har varit bra hittills. Jag har en liten energidipp för tillfället. Vet inte vad det kommer sig, men jag får ändå vara nöjd för jag har jobbat bra hittills. Natten var helt okej, men ofta på morgonen när jag vaknar snurrar tankarna i huvudet. Jag tänker mycket på Peters syster, men också på annat i livet. Annelies (Peters syster) sjukdom har fått mig att fundera lite mer än vanligt och det är kanske inte fel…

Jag var inte så sugen på att springa i morse, men kom iväg som vanligt och rundan blev bra i alla fall. Det var kyligt och torrt, så det var skönt. Nu har jag fått byta till långa tights på morgonen. Fram till i söndags har jag sprungit i shorts.

Efter träningen cyklade jag som vanligt till skolan. Jag hade på mig min nya kappa och den var skön. Mina elever hade hör- och läsförståelseprov och det gick bra. Efteråt kopierade jag upp de resterande proven som jag ska ha i veckan och det känns skönt att allt är färdigt. Nu måste jag bara skriva in omdömena för utvecklingssamtalen, men det får jag göra på onsdag. Imorgon hinner jag inte. Det är ju den dagen jag har minst tid för att jobba hemifrån.

På eftermiddagen har jag rättat elevernas prov och jobbat med yogan. Jag har förberett yinyogapasset för imorgon och samlat positioner för nästa veckas pass. Jag har också börjat läsa “Yoga, vetenskap och fakta” igen. Jag vill lära in lite av innehållet, så att jag kan förmedla det till mina elever. En sak jag läste idag var väldigt intressant. Forskning visar att bara två minuters lugn andning kan sänka blodtrycket och det lustiga var att i texten gavs exemplet på andningsövningen som vi ska göra i yogan den här veckan. Lugna, jämna andetag då man räknar till fem när man andas in och ut.

Nu ska jag jobba lite med skrivandet. Det gör nästan ont i magen när jag tänker på det för jag känner hela tiden att jag är efter, men jag ger inte upp!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Förberedelser för nästa veckas sekvens

Leave a Reply

Your email address will not be published.