Fler tankar

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är eftermiddag och alldeles strax ska jag ha lektion igen, men jag har lite tid att skriva innan dess.

Tyvärr känner jag mig lite omskakad idag också. Vi har precis fått reda på att en väldigt gullig person som vi kände i Schweiz har gått bort. Hon var 69 år, så inte jätteung, men ändå inte gammal och en fantastiskt positiv och hjärtlig kvinna, som alltid hade ett leende över. I somras var hennes dotter här i Göteborg med sin familj och hälsade på. Vi fikade i trädgården och hade en trevlig stund.

Ja, livet… Trots de tråkiga händelserna gäller det att försöka fokusera det positiva runt omkring. Det betyder förstås inte att man inte får sörja, men för att orka måste man på något sätt använda sig av strategier. Min yoga och meditation gick bättre i morse. Jag kunde fokusera och koncentrera mig och det kändes väldigt skönt. Löpningen gick också helt okej. Jag sprang utan Buster och då kan jag alltid ta i lite mer och det går snabbare.

Mina nybörjarelever hade prov i morse och jag har redan rättat dem (inte så stort prov så här första gången i kursen). Som tur var gick det bra för dem. Jag blir alltid glad när jag märker att eleverna läst på / lärt sig det de ska😊. Nu på eftermiddagen har jag min andra steg 3-grupp och de ska också ha hör- och läsförståelseprov. Deras prov får jag rätta imorgon när jag inte har några lektioner på skolan.

I yogan fortsätter vi med styrketemat. Jag har även ett nytt pass på yinyogan. Det ska bli väldigt skönt med den i eftermiddag. Jag behöver gå ner i varv och slappna av.

Nu måste jag fortsätta jobba en stund med yogan. Jag har som tur är inget möte i eftermiddag, så jag har i alla fall en halvtimmes tid när jag kommer hem att byta om och att äta kvällsmat.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.