Onsdag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra med dig! Jag ska gå ner till yogastudion om en timme knappt och ha kvällens klass.

I morse när jag vaknade ställde jag fram klockan en timme och somnade om. Jag har gjort så de senaste onsdagarna och jag tror att det är bra. Att få sova lite längre på onsdagar ger mig kraft för resten av veckan.

Löpningen med Buster gick bra. Jag var glad för på min app stod det att det regnade, men det gjorde det inte och då går allt lättare. Det var varmt också, 15 grader, så stor skillnad från de senaste mornarna som har varit riktigt kyliga.

Efter löpningen gjorde jag min yoga, andning och meditation. Eftersom jag känner mig lite stressad för tillfället, så är jag extra noga med min yoga och meditation. Den betyder jättemycket för mig för när jag går positionerna och andningen så släpper jag allt annat.

På förmiddagen åkte jag och handlade. Det tog sin tid för jag planerade lördagens mat också. Min kompis från doktorandtiden och hennes man + barn kommer hem till oss då. Det ska bli jätteroligt att träffas igen. De senaste helgerna har vi inte gjort så mycket, men nu är nästan varje helg fram till mitten av november uppbokad.

Jag hann inte mycket mer än att handla innan lunch, men satte mig och rättade elevernas prov när jag var hemma igen. Det tog sin tid, men efter två och en halv timme var jag färdig. Som tur var gick det bra för många av dem och det är jag jätteglad för. Nu har de ord- och grammatikprovet imorgon och jag hoppas att det går lika bra. Jag kommer behöva sitta med rättningen av det imorgon under dagen eftersom jag måste skriva omdömen för utvecklingssamtalen nästa vecka på fredag senast.

Nu på eftermiddagen efter provrättningen har jag jobbat med yogan. Jag har börjat med nästa veckas pass och nu ska jag öva på handstående. Jag känner att jag måste bli bättre på att göra det varje dag. Jag vill verkligen lära mig bättre teknik.

Efter passet ikväll ska vi äta middag och jag ska övningsköra med Isabella. Om jag hinner ska jag också jobba en stund med bokföringen och skrivandet.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.