Stressig torsdag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är egentligen fredag nu. Jag hann inte skriva igår. Det var väldigt mycket de senaste dagarna, men nu har jag kommit ikapp och det känns bättre. Igår gjorde jag min träning som vanligt på morgonen. Sedan var jag i skolan och hade prov med mina elever. Efter det jobbade jag hemifrån och satt med rättningar hela dagen. Dessutom städade jag huset eftersom jag inte vill göra det på fredagar. Peter och jag har delat upp det så nu. Han gör en hel del andra saker och det är okej för mig. Egentligen tycker jag ganska bra om att städa för det blir ju fint här hemma och det mår jag bra av. Problemet är bara att vi bor i ett så gammalt hus och det blir aldrig riktigt helt fint. Samtidigt kan man kanske säga att det är charmigt😊.

Jag trodde jag skulle ha tid att sitta med yogan på eftermiddagen, men tiden räckte inte till. Jag var färdig med rättningarna och städningen vid fyra och klockan kvart i fem skulle jag vara nere i yogan och förbereda för kvällens undervisning. Jag hann bara äta kvällsmat och byta om.

Lektionerna gick snabbt och var roliga. Jag gillar faktiskt mer och mer att undervisa. Det är som om min erfarenhet hjälper mig att känna mig tryggare i min roll som yogalärare och det är härligt!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.