Löpning i snön, handling, provförberedelser och yoga

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag eftermiddag och jag har haft en bra, om än lite intensiv dag. Eftersom jag har prov med eleverna nästa vecka har det varit mycket att göra (som jag skrivit om förut) och jag är tyvärr fortfarande inte riktigt färdig, men jag är glad för min planering för den hjälper mig att strukturera upp tiden, så att jag hinner allt.

I morse var det snö när Buster och jag sprang. Det var mysigt, men kallt och Buster fick lite ont i tassarna när vi korsade vägen vid St. Sigfrids plan. Det var saltat överallt och det sved nog på hans tassar😢. Vid några tillfällen fick jag bära honom över korsningarna (på gång- och cykelbanorna var det ingen fara). Det var kanske överdrivet, men jag ville inte att han skulle få ont.

Jag åkte och handlade ganska tidigt idag. Eftersom det snart är jul ville jag köpa en liten gran till yogan som jag ska ha vid ytterdörren med en liten julbelysning. Förhoppningsvis hinner jag fixa det ikväll annars gör jag det imorgon.

På förmiddagen ägnade jag all min tid åt skolan. Jag är nu färdig med tre av fyra prov inför nästa vecka och har också planerat mina resterande lektioner för den här veckan. Eleverna ska få repetera inför provet på egen hand. Jag ska också göra en repetitionsövning gemensamt med dem för att kolla lite hur de ligger till och hur mycket de kan.

Det var först på eftermiddagen som jag hade tid att börja med arbetet med yogan, men jag är nöjd. Nu har jag gjort deltagarlistorna för nästa termin, lagt upp datumen för vårterminen här på hemsidan och även skickat bekräftelsemejl till de som anmält sig. Kom ihåg att du kan anmäla dig här på hemsidan 😊!

Om en timme ska jag öppna studion och undervisa min onsdagsgrupp. Innan dess måste jag varva ned lite grann. Det har ju varit en intensiv dag och jag har knappt tagit någon paus sedan i morse klockan fem.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.