Planering, skola, förberedelser och yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag för dig! Jag har fortsatt med mitt planeringssystem idag också är nöjd med det. Naturligtvis kommer jag att behöva ändra lite små saker, men jag tycker att det funkar bra. Jag har fått mycket mer gjort en vanligt och känner mig trots det mindre stressad.

Imorse var det verkligen kallt när jag sprang, men konstigt nog märkte jag inte så mycket av det. Det var faktiskt värre när jag cyklade till skolan. Då gjorde det riktigt ont i ansiktet av kylan. Det var många borta i min steg 1-grupp i morse, vilket var tråkigt, men samtidigt ser jag de eleverna som är där ännu bättre och kan hjälpa dem. Vi fortsatte att öva på siffrorna och klockan och eleverna övade sig också på att prata.

Här hemma har jag mest jobbat med skolan. Som jag skrev igår är det väldigt mycket att göra just nu. Jag ska förbereda fyra prov till nästa vecka och måste bedöma muntliga uppgifter som mina elever i steg 3 har gjort. Nästa vecka blir det rättning av prov för hela slanten, men det fixar jag. Även om det är jobbigt att rätta är det också spännande att se hur det har gått för eleverna. Jag håller tummarna att de läser på ordentligt, så att jag får många bra resultat😊.

Imorgon kommer jag ha tid att fokusera mer på yogan. Ikväll har jag ju tre timmars undervisning och det ska bli roligt även om det är en lång dag idag, med två pass på skolan och möte efter det.

Igår gjorde jag ett inköp som jag funderat länge på. Jag har beställt en ny kamera för video och foto. Jag hoppas att den kommer förbättra kvaliteten på mina videor på Youtube, men också hjälpa mig att bli ännu bättre på att ta kort. Jag älskar egentligen att fotografera, men hinner inte riktigt så mycket jag önskar.

Nu måste jag cykla till skolan igen. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.