Lördagsmys

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Jag hinner tyvärr bara skriva några rader idag. Om ungefär en timme kommer våra vänner hit på middag. De skulle ha varit här för två veckor sedan, men några i deras familj fick covid och var förkylda, så vi fick skjuta upp det. Hur som helst, det ska bli roligt att träffas igen.

Som vanligt på lördagar har vi städat och grejat här hemma. Det tog mer eller mindre hela förmiddagen och lunchen för jag tränade på morgonen som jag bruar göra.

Efter städningen gjorde jag min avslappning/meditation igen. De senaste dagarna har jag gjort en annan meditation än den jag la upp här i början av veckan. Meditationen jag gör nu bygger på Silva-metoden och du kan göra den här.

Jag tycker den är väldigt skön att göra och märker att jag efteråt har lättare att fokusera och även mår bättre. Som jag skrivit de senaste gångerna här på bloggen vill jag få in mer meditation och avslappning i min vardag eftersom jag på sistone både känt mig stressad och orolig av olika anledningar och bara efter en vecka mår jag faktiskt mycket bättre.

Nu måste jag hjälpa Peter med maten. Vi ska göra fajitas, men jag har redan förberett lite grann genom att baka tortillabröden och göra efterrätten. Tycker alltid att det är skönt att inte stressa precis innan gästerna kommer :-).

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.