Måndag med pannkakor

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är ny vecka och jag har tyvärr varit trött idag. I lördags var vi ju på min fasters fest och det var verkligen väldigt trevligt. Jag träffade många av mina kusiner som jag inte sett på länge och det var så roligt att pratas vid igen. Min släkt betyder mycket för mig. När jag var liten umgicks vi mycket med min pappas familj. Han har fem syskon och det var ofta födelsedagskalas och annat firande. Nu när vi kusiner är vuxna har vi ju egna familjer och släktkalasen är mycket färre, men när vi ses har vi alltid väldigt kul.

Efter festen igår var jag trött och inte så fokuserad som jag velat. Dessutom hade vi ett möte för Josefinas konfirmation och jag var tvungen att rätta mina elevers prov och förbereda lektionen för idag. Jag hann skriva lite på mitt manus, men yogan fick stå tillbaka. Jag hade tänkt att skriva på bloggen, men tiden räckte inte till.

Idag yogade jag tidigt och sprang efteråt. Jag blev lite sen och var tvungen att direkt hoppa in i duschen och så vidare med cykeln till skolan. Lektionen var trevlig, men gick fort. Jag känner mig lite stressad för jag har mindre undervisningstid i den här kursen jämfört med på min andra skola förra året, men jag ska göra mitt allra bästa för att förmedla så mycket kunskap som möjligt till eleverna ändå.

När jag kom hem från skolan satt jag med min planering och fortsatte sedan att läsa “Hamnet”. Jag tycker fortfarande boken är spännande och intressant. Författaren skriver i presens, vilket jag aldrig har försökt med, men som jag tycker gör berättandet levande.

Nu på eftermiddagen har jag städat studion och förberett för kvällens klasser. Vi kommer att fortsätta med temat styrka och det ska bli roligt. Det är ju superviktigt att jobba med styrkan speciellt när man blir äldre, så ett mål jag har är att bli starkare. Jag är inte så lockad av att lyfta vikter, men jag vill jobba mer med min egen kroppsvikt som man gör i yogan.

Nu ska jag jobba på mitt manus en stund och sedan ska jag baka pannkakor till barnen för kvällsmat innan jag går ner och undervisar.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.