Mycket härlig yoga igår!

150 150 admin
  • 0

Det är onsdag kväll och jag skall snart gå och lägga mig. Jag har varit lite trött idag och tror att det beror på att jag har en liten förkylning i kroppen. Jag hoppas att det snart vänder och att jag känner mig piggare igen!

Det blev en väldigt trevlig yogakväll igår. Vi var många som yogade både på det första och andra passet. Barnen och jag hade också roligt. Nu är det bara två veckor kvar för barnen och fyra för de vuxna (utöver den här veckan). Det är inte klokt vad fort tiden har gått den här terminen. Några av mina elever har frågat mig angående sommaren och om det blir någon yoga då. Jag uppskattar verkligen att det finns ett intresse och jag skall fundera på det, men är rädd att det blir svårt att “klämma in” i min planering.

I juni kommer jag att åka till USA och Kanada. Jag kommer att besöka några skolor och ett universitetet och hoppas lära mig mer om det som mitt motivationsprojekt handlar om. Det skall bli jättespännande att prata med rektorer och andra inblandade.

Jag hoppas naturligtvis också att kunna yoga så mycket som möjligt och att kanske besöka några olika yogastudios. En av dem jag hemskt gärna skulle vilja besöka är Elena Browers studio Virayoga som ligger i New York. Jag HOPPAS att jag kan göra det!  Förhoppningsvis har jag möjlighet att blogga om det här, så att ni kan ta del av mina upplevelser.

Jag har bott två kortare perioder i Kalifornien för länge sedan och det var synd att inte yoga var så populärt då som det är nu, för då hade jag säkert provat på det där. Den här gången kommer vi tyvärr inte besöka mina gamla “hemtrakter”, men jag hoppas att östkusten har en del spännande yoga också.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.