Mycket jobb, men roligt med besök på bokmässan

756 1008 admin
  • 0

Jag är ledsen att jag inte skrivit här på bloggen på några dagar. Jag har varit som i en kokong i mitt skrivande. Det har varit en extremt intensiv vecka, men nu är i alla fall marknadsföringsunderlaget för romanen färdigt och jag kan inte göra något på någon vecka. Snart kommer nog texten tillbaka från den andra korrekturen och då är det dags att arbeta igen, men den närmsta veckan skall jag fokusera helt på yogan, på mina nya sekvenser, skolyogan som jag skall ha vecka 41 och föreläsningarna jag skall hålla på Nösund. Det är mycket att göra, men jag skall göra som jag alltid försöker, ta en sak i taget med fullt fokus. Inte alltid så lätt, men jag gör mitt bästa.

Idag hade jag i alla fall en väldigt trevlig dag med en god vän på bokmässan. Det är alltid jätteroligt att gå omkring och botanisera bland böcker och lyssna på spännande seminarier. Roligt var det till exempel att lyssna på Kristin Kaspersen  när hon berättade om sin bok Good Morning. Mycket av det hon pratade om har jag hört förut, men det är alltid bra att bli påmind. Jag har min morgonrutin med min meditation, löpning och yoga och sedan dagboksskrivande och lite annat smått och gott och mår allra bäst när jag följer rutinen. Jag har helt enkelt blivit lite beroende av den.

På bokmässan träffade jag också Johan på Kakao förlag och pratade med honom. Det är Kakao som skall ge ut min motivationsbok. Det kändes jättebra att träffas och jag ser fram emot att jobba med förlaget!

Nu gäspar jag och skall avluta mitt arbete framför datorn. Jag har fortfarande lite mer att göra med sekvenserna, men sedan skall jag lägga mig och läsa. Det skall bli skönt!

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.