Ny acroyogabok bestĂ€lld 😊

485 1024 admin
  • 0

Hej!

HÀr i Göteborg Àr det fantastiskt vÀder idag med. Helt otroligt egentligen och fortfarande grÀmer jag mig lite grann att jag sitter inne och jobbar, men sÄ Àr det.

GÄrdagens yoga var mysig och idag fortsÀtter jag med tvÄ grupper en nivÄ 1 och en nivÄ 2. De hÀr grupperna Àr lite mindre, sÄ om du har lust att titta förbi och prova min yoga Àr du hjÀrtligt vÀlkommen. Hör av dig till mig pÄ 0768-937211 om du Àr intresserad!

I morse efter trÀningen var jag och handlade. Jag har bytt mina handlingsdagar den hÀr terminen till mÄndagar och torsdagar, eftersom jag kommer att jobba lite mer pÄ skolan och dÄ passar de hÀr tiderna mig bÀttre. Den hÀr gÄngen följde Josefina med. Hon har sjÀlvstudier pÄ torsdagar, sÄ hon kommer att vara hemma en del under hösten. Det Àr trevligt att ha lite sÀllskap Àven om vi bÄda naturligtvis behöver jobba/plugga.

Annars har jag fortsatt att skriva pÄ strukturen för roman 4. Det gÄr lÄngsamt framÄt. Just nu skriver jag i en löpande text, men snart ska jag föra över mina tankar till ett tabell-dokument, sÄ att jag ser strukturen tydligare. Den hÀr boken kommer nog att bli lite annorlunda jÀmfört med mina tre tidigare. Jag berÀttar lite mer om ett tag :-).

Jag har ocksĂ„ jobbat med yogan sĂ„ klart. Yogastudion stĂ€dade jag för ett par timmar sedan och jag har ocksĂ„ filat pĂ„ annonsen jag lade ut igĂ„r. Jag har Ă€ven planerat barnyogan inför nĂ€sta vecka. I barnyogan brukar vi göra lite acroyoga och idag hittade jag en spĂ€nnande bok pĂ„ Amazon som jag ska bestĂ€lla. Man kan hitta en del positioner pĂ„ nĂ€tet, men det Ă€r inte sĂ„ lĂ€tt och jag vill gĂ€rna ha en bok ocksĂ„. Boken heter “Move, Connect, Play: The Art and Science of Acroyoga” och Ă€r skriven av Jason Nemer. Jag skriver mer nĂ€r jag har fĂ„tt den.

Nu ska jag Àgna resten av arbetsdagen Ät förberedelser för mina kurser i skolan.

Ha en fin eftermiddag och kvÀll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.