Ny video och sämre väder

1024 576 admin
  • 0

Hej! Oj, vad trött jag känner mig just nu. Klockan är strax efter fem och snart ska jag gå ner till yogastudion och undervisa. Det blev ingen uteyoga idag. Under förmiddagen var det väldigt fint väder, men det blåste kallt och enligt prognosen skulle det bli sämre på kvällen, så jag beslutade mig för att vara inne. Det var bra, för nu ser det dåligt ut och det är väldigt kallt i vinden.

Det känns konstigt att den här veckan börjar gå mot sitt slut. Det har varit en sådan konstig termin och jag känner mig ganska spänd av allt. Orolig över att inte veta hur sommaren blir och om hur hösten kommer att se ut… Det ligger lite som en klump i magen, som aldrig riktigt försvinner. Det är nog många som tänker likadant och jag antar att det enda vettiga är att acceptera situationen och sedan att tänka konstruktivt. Det är ingen idé att ha en massa katastroftankar kring allt.

I förmiddags, efter min morgonyoga, spelade jag in en ny sekvens. Den ligger ute på min youtube nu och du kan se den här.

På lunch hade jag egentligen tänkt att åka och handla, men jag blev försenad med inspelningen, så jag hoppade över det.

På eftermiddagen har jag jobbat med skrivandet. Nu har jag fått alla sidor på plats i min motivationsbok och ska läsa igenom all text en gång till, komplettera med källor och lägga till ett par sidor i slutet. Det känns jätteskönt att texten börjar bli färdig, men sedan får vi se om det leder någonstans…

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för kvällens yoga.

Ha det fint!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.