På Marstrand

1000 1000 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag sitter och skriver i sängen där jag sover när vi är hos mina föräldrar. Det är ganska sent och jag är lite trött. Det har varit en trevlig dag, men solen och havsluften har tagit på mina krafter.

I morse sprang jag ned till Låkabadet som jag brukar göra när jag är hos mina föräldrar. Det var härligt att bada och att sedan springa vidare hemåt igen. Jag älskar verkligen att bada på morgonen. Försökte göra det under hela semestern (när vi var nära havet eller en sjö).

Min yoga kunde jag göra utomhus på mina föräldrars balkong. Det var väldigt skönt.

Tyvärr har jag kommit ur min meditationsrutin lite grann under de senaste veckorna. Jag gillar det inte, för jag vet att meditationen är viktig för mig, men det är svårt att hinna allting, speciellt när man är i en större grupp och inte kan göra precis som man själ vill med tider och aktiviteter.

Skrivandet har jag också kommit efter med, men jag kämpar på. Jag får helt enkelt ta den tiden jag har och använda den på det bästa sättet. Jag vill ju tillbringa tid med min bror och hans familj när de väl är här i Sverige. Samtidigt känner jag mig jättestressad när jag inte jobbar på min text. Det är lite jobbigt…

Under dagen var vi på Marstrand. Det var verkligen en härlig dag där. Vi gick runt ön, men stannade också och badade och jag hann läsa lite grann i “24 goda gärningar” av Jenny Fagerlund.

Ha en fin sommarkväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.