Rörig torsdag och uteyoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag har kommit en dag efter igen. Det var tyvärr så mycket att göra i går att jag inte hann skriva. Jag jobbade hemma på förmiddagen och fick gjort en hel del, men på eftermiddagen blev det rörigt. Ett gångjärn på vårt Smegkylskåp gick av och båda dörrarna lossnade. Det blev kris en stund, men till slut löste det sig. Vi flyttade frysvarorna till en frysbox vi har i källaren och vi kom på ett sätt att hålla uppe dörren till kylen provisoriskt. När vi fixat kylskåpet var jag direkt tvungen att gå ut i trädgården för jag hade ju bestämt att jag skulle ha yoga.

Uteyogan blev mysig. Det var nog det varmaste passet jag haft nu under våren. Nu tar jag en paus från uteyogan, men jag planerar att ha några pass till i augusti innan kurserna börjar.

På kvällen efter yogapasset hade jag planerat att jag skulle jobba lite grann, men det blev inte så. Jag kunde inte koncentrera mig. En del tid gick också åt att leta efter ett nytt gångjärn till kylskåpet. Som tur var hittade vi ett, så nu hoppas jag att vi snart kan hänga upp dörrarna igen.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.