Kopiering på skolan, lunch på stan och fix här hemma

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Tiden har gått fort idag och snart är det tid för mig att gå packa ihop och gå och lägga mig…

I morse kändes det ganska tufft att gå upp för jag har ju sovit lite längre de senaste dagarna. Jag hade kunnat sova längre idag också för jag hade ingen tidig lektion på skolan, men jag hade mycket att göra och jag vet att det bästa för mig är att hålla mig till min rutin. Jag kommer därför att gå upp tidigt imorgon också även om jag egentligen inte behöver. Det är så skönt att träna på morgonen. Hela dagen känns mycket bättre efteråt. Jag tror helt klart på tanken att sättet du börjar dagen på är också sättet den fortsätter på.

På förmiddagen hade jag äntligen tid att jobba lite med mitt skrivande och det är jag så glad för. Jag ska fortsätta med att göra det en stund varje dag hela sommaren.

Efter arbetet med skrivandet cyklade jag till skolan och skrev på mina betyg samt kopierade material för prövningen jag ska ha på måndag.

På lunchen hade jag en träff med min kompis Tina. Vi åt lunch i solen på en uteservering på Magasinsgatan. Det var härlig stämning och underbart att kunna äta ute. Jag unnade mig två små minihalloumiburgare och pommes frittes. Det var väldigt gott 😊.

Det är så härligt att vara i stan på sommaren. Jag älskar stämningen och vill att tiden ska stå still en stund. Maj och juni är mina favoritmånader. Jag har alltid älskat dem.

När jag kom hem hade jag lite svårt att komma igång med jobbet igen, men efter en stund gjorde jag det, men var också på ICA MAXI och handlade med Josefina.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon har jag yoga i trädgården. Alla är välkomna, så om du har möjlighet är det bara att titta förbi!

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.