Sol

756 1008 admin
  • 0

Det är en underbar, solig dag här i Göteborg. Tyvärr har jag bara varit ute med Buster en kort stund, men från mitt skrivbord ser jag solen skina och det är härligt. I morse skickade jag ut oktobers nyhetsbrev och jag hoppas att ni har fått det. Resten av dagen har jag jobbat med mina föreläsningar för Nösund. Det skall bli jätteroligt att prata om meditation!

Snart är det redan dags att gå ned till yogastudion för mina fyra lektioner. Idag kommer vi att fortsätta fokusera på bakåtböjningar som vi började med i måndags. Bakåtböjningar sägs inom yogan ge energi och det kan ju behövas på hösten. Jag har själv varit lite trött och hängig de senaste veckorna. Igår trodde jag att jag skulle bli förkyld, men i morse när jag vaknade var mitt halsonda borta. Jag blir alltid orolig när jag känner mig krasslig, eftersom det är svårt för mig att ställa in yogalektionerna. Jag är ju ensam och vill inte att mina elever skall bli utan sin yoga, men jag vet att blir jag sjuk så blir jag. Då får jag helt enkelt förlänga terminen en vecka. Allt går att lösa!

För en liten stund sedan fick jag preliminärt utgivningsdatum för min roman. Det blir den 6 mars! SPÄNNANDE, men nu gäller det att börja arbeta på nästa bok i serien. Storyn har jag redan relativt klar för mig, men jag har inte skrivit så mycket ännu.

Ha en fin eftermiddag i solen!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.