Söndag förberedelser för veckan

576 1024 admin
  • 0

Söndag eftermiddag och tid för lite skrivande igen. Jag hoppas att helgen varit bra för er. Igår hade vi ett trevlig kalas för två av våra döttrar. Idag har det varit lite lugnare. I morse yogade jag som jag brukar göra på söndagarna. Det var skönt. Som jag berättat förut kör jag ofta ungefär samma program. Det kan verka långtråkigt, men jag hittar alltid något att öva lite extra på. Precis som med löpningen är aldrig en dag lik den andra. Ibland känner man sig stark och fokuserad, medan andra dagar är splittrade och då har jag svårare att hitta motivationen.

Imorgon kör yogan igång igen. Vi fortsätter med fokus på höfterna i nivå 1 och nivå 2. I nybörjargruppen är det däremot bakåtböjningar som står i centrum.

Jag skall jobba med föreläsningarna för Nösund i veckan. Som jag skrivit om förut kommer jag att hålla två föreläsningar en om yoga och meditation och en om hur man skapar hälsosamma vanor. Det är alltså inte samma föreläsningar som i höstas. Dessutom skall temana för de olika sekvenserna (för Nösund) vara färdiga i nästa vecka.

Jag hoppas dock att det kommer in lite mer anmälningar under de närmaste dagarna.  Förra gången var vi över 30 personer, men den här gången är vi inte lika många. Jag vill så gärna genomföra helgen och håller nu tummarna att några fler anmäler sig. Om ni känner er sugna får ni gärna höra av er. Var inte oroliga att anmäla er även om ni inte har så mycket yogaerfarenhet. Man behöver inte vara van yogautövare för att delta.

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.