Tålamod

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det idag? För mig går det lite trögt för tillfället, men det blir nog snart bättre. Jag har ju inte många veckor kvar på yogan och jag tror att det stressar mig lite att jag inte har kommit så långt som jag ville med skrivandet. Ibland är det svårt att ha ett sådant fritt jobb som jag har. Det kan gå månader av arbete innan man ser någon form av resultat och det känns frustrerande. Just nu vet jag inte alls i vilken riktning som mitt skrivande är på väg åt. Jag håller på att skriva på roman tre och redigerar roman två, men kommer förmodligen inte veta något om det finns en chans att få nummer två utgiven förrän om fyra månader (tidigast). Att vänta så länge är jobbigt och kräver en uthållighet som jag inte alltid har, men det är bara att bita ihop…

Det var i alla fall väldigt kul att undervisa yogan igår. Vi provade olika armbalanser och inversioner (de som ville) och skrattade mycket. Det var också jätteroligt att sätta igång med nybörjaryogan. Jag hoppas att kursen skall vara givande för de som anmält sig och att de känner att de lär sig något nytt.

Idag har jag jobbat gaska flitigt med bokföringen och med skrivandet. Alldeles strax skall jag gå ned till yogastudion och öppna där. Det är väldigt skönt att det är så ljust ute nu. Det gör att jag inte känner mig så trött även om jag slutar så sent som 20.30. Imorgon är jag ledig från undervisningen och det känns bra. Philippa har ingen balett heller, så jag behöver inte ge mig ut på kvällen och det ser jag fram emot.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.