Måndag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att din vecka har börjat bra! Jag sov tyvärr inte gott i natt. Lite irriterande, eftersom jag trodde att jag hade kommit över jetlaggen, men så var det tydligen inte (eller så berodde det på något annat att jag inte kunde sova…). I alla fall var det tungt att gå upp i morse och löpningen var också seg, men jag gjorde den och det var huvudsaken.

På förmiddagen förberedde jag temat. De här kommande två veckorna kommer det att vara: “Lyssna”. Både yogan och meditationen handlar ju om att lyssna på sina tankar och känslor (men inte att döma eller reagera på dem). Det i sin tur kan leda till att man lär känna sig själv bättre och även att man kanske agerar mer autentiskt utifrån den man verkligen är.

Jag har också bestämt meditationen. Den utgår ifrån temat “lyssna” och i den kommer vi att öva på att långa, lugna andetag.

Nu på eftermiddagen fick jag ett mejl från förlaget jag gav ut min roman på och fick reda på att min bok kommer att ges ut som ljudbok! Det var en glad överraskning :-)! Även om det inte ger några större pengar, så är det väldigt roligt att den kommer att finnas som ljudbok. Den marknaden känns ju nästan större än den vanliga bokmarknaden.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.