Förberedelser

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du haft en bra söndag! Jag är ganska trött nu. Klockan är snart halv nio och jag har jobbat med förberedelserna för nästa veckas yoga hela dagen.

I morse sprang jag. Igår kände jag mig sliten, så jag hade inte några höga förväntningar på mitt långa pass, men det gick faktiskt bättre än jag hade trott. Jag sprang 17.5 kilometer och hade en genomsnittshastighet på ca. 5.11 minuter/kilometer och det får jag vara nöjd med. För att nå mitt mål på Göteborgsvarvet måste jag springa snabbare, men har jag tur påverkas jag positivt av publiken och de andra löparna. Ja, ja vi får se hur det går :-).

Efter löpningen och yogan satt jag i princip hela dagen och jobbade med sekvenserna. Nu är de klara och jag känner mig nöjd. Vi kommer att fokusera på både armbalanser och inversioner. Temat och meditationen kommer jag att göra imorgon.

Nu skall jag planera morgondagens arbete, men sedan skall jag börja varva ned. Jag känner mig tom på energi. Delvis beror det säkert på att jag sprang så långt i morse, men också fortfarande på tidsomställningen. Som tur är blir det bättre för varje dag som går och jag hoppas att jet laggen är borta i mitten av nästa vecka. Jag är glad att jag i alla fall inte har vaknat på natten utan faktiskt sovit igenom. På det sättet har jag i alla fall fått ganska mycket sömn varje natt.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Städat och klart i yogastudion 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.