Tiden räcker inte riktigt till

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag fattar inte vad det är just nu, men jag får inte tiden att räcka till. Kanske beror det delvis på att jag var tvungen att åka iväg idag igen och göra ett ärende. Som jag tror att jag berättade igår, så har min skrivare gått sönder och eftersom jag behöver den för jobbet – både i mitt företag och med skolan, så var jag tvungen att köpa en ny idag. Jag åkte därför till “Elgiganten” idag med. När jag kom hem installerade jag skrivaren och det gick som tur var ganska bra, men det tog väl en halvtimme i alla fall.

Fast jag inte gillar det egentligen åt jag lunch framför datorn samtidigt som jag planerade färdigt morgondagens lektion för mina gymnasieelever. Det känns skönt att allt är nerpackat i väskan och redo för imorgon.

På morgonen spelade jag in en ny video. Den här gången spelade jag in veckans meditation, som jag i mina kurser kallat för molnmeditation. Du kan se den här:

Nu på eftermiddagen har jag redigerat videon. Det var egentligen inte meningen att det skulle ta särskilt lång tid, men jag fick problem med ljudfilerna och därför var även den arbetsuppgiften ganska tidskrävande. Nu är jag i alla fall glad för den ligger ute på Youtube och jag tycker den blev helt okej. Det var mysigt att ha med Buster. Först sitter han helt stilla precis som jag, men sedan lägger han sig ner på filten. Han är verkligen världens snällaste hund!

Okej, jag ska avsluta här. Om ungefär en halvtimme måste jag börja göra i ordning maten som jag ska äta innan undervisningen och sedan är det redan dags att gå ner till studion. Jag ser fram emot imorgon. Då har jag bestämt att jag ska sitta med min planering och reflektioner under eftermiddagen. Jag behöver verkligen det.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.