Utflykt till Smögen 

1000 1000 admin
  • 0

Nu har mun bror och hans familj åkt hem till USA igen. Det känns tomt i mina föräldrars hus, men idag har vi varit på utflykt till Smögen med våra kompisar från Schweiz, så det har varit fullt upp ändå. 

Mina dagar här på Tjörn med familjen är snart över för den här gången. Imorgon åker vi hem till Göteborg igen och stannar några dagar i alla fall. Nästa vecka blir en kombination av arbete och semester och sedan blir det Göteborg på heltid därefter. 

Jag kommer att sakna mina löprundor till badet när jag kommer hem. Att bada har verkligen blivit som ett beroende för mig. Yogastunderna utomhus kommer jag också att sakna jättemycket. Att stå på huvudet på gräsmattan med utsikt mot havet och morgonsolen i ögonen  är en speciell känsla! 

Ha en fortsatt fin fredag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.