Varmare i Göteborg

768 1024 admin
  • 0

Hej! Nu har det blivit varmare här i Göteborg. Solen skiner och som det ser ut enligt väderprognosen kommer de närmaste dagarna att bli jättefina. Roligt! Vi åker till Varberg imorgon och på kvällen vidare till Tjörn igen. Jag kommer att fortsätta att jobba halvtid där uppe på eftermiddagarna och kvällarna.

Idag har jag fått gjort ganska mycket även om jag har varit hemma med barnen. Efter löpningen, yogan och meditationen satt jag och planerade för yogahelgen. Det är inte säkert att den kan vara den 19-20 oktober för det verkar inte finnas plats då. Istället funderar jag på att ändra till den 12-13 oktober. Jag har också tittat på några andr ställen. Har fått några offerter och kommer att jämföra och se vad som verkar bäst. Återkommer när jag vet mer.

Jag har också planerat höstens olika fokus för sekvenserna och i resten av veckan kommer jag att titta på vilka teman jag vill ha. Jag kommer nog att utgå (i alla fall delvis) från boken “Yoga 365” av Susanna Harwood Rubin.

På förmiddagen jobbade jag med romanen. Det går långsamt framåt. Ibland (ganska ofta…) tvivlar jag på hela projektet, men jag ger inte upp. Jag vill verkligen få färdigt texten och jag vill göra mitt allra bästa för att det ska bli en bra bok, men det kräver koncentration och mycket arbete och nu under sommaren har det varit svårt att få till det. Trots det hoppas jag kunna hålla min tidsplan och att manuset blir färdigt att skickas till förlagen i början av september.

Nu ska jag packa för imorgon! Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.