Videoinspelningar, förberedelser för skolan och morsdag❤️

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Ja, idag är det Morsdag och barnen är så gulliga och håller på att förbereder middagen. Vi ska äta snart, så jag tänkte att jag skriver innan dess, så att jag kan sitta kvar lite längre och umgås med familjen.

Imorse efter löpningen gick jag ut och spelade in två nya videor. Jag gjorde ju bort mig igår och raderade av misstag en av videorna jag spelat in under veckan, så idag filmade jag två. Det gick bra eftersom de bara var trettio minuter långa. Nu har jag spelat in fem stycken och i nästa vecka väntar sju stycken som måste förberedas och sedan filmas. Jag hoppas att jag fixar det. Sedan ska jag se till att organisera dem, så att de ligger på Youtube och automatiskt publiceras på söndagar kl. 17. Jag vill inte hålla på med det under semestern. Speciellt inte eftersom vi kommer att vara utomlands drygt tre veckor och då vill jag inte jobba allt för mycket med kanalen. Det kan dock hända att jag spelar in några resevloggar bara för skoj skull. Jag har alltid velat göra det, men aldrig försökt. Vi får se hur det går 😊.

Veckans video fokuserar på magen. Du kan titta på den här:

På eftermiddagen efter mina inspelningar och en runda till MAXI med Josefina för att handla för början av nästa vecka, så planerade jag min lektion med steg 3 imorgon. Nu är fikat inhandlat och jag har bestämt ett avsnitt av en serie som vi ska se + ett Kahoot som vi ska göra. Jag hoppas att eleverna kommer att känna sig nöjda efter lektionen. Som alltid kommer jag att sakna mina elever, men några av dem träffar jag kanske nästa termin igen. Jag vet inte vilka kurser jag kommer att ha då, så vi får se.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag känner mig tyvärr lite trött. Igår natt hämtade jag Isabella och hennes kompisar från en fest och var därför vaken mellan 1.30 och 3.00. Det känns i kroppen idag, men nu ska vi fira Morsdag och det blir mysigt.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.