Ännu mer jobb med boken och privatyoga

756 1008 admin
  • 0

Den här veckan fortsätter att kännas lite långsam och oharmonisk. Jag har gett uppdraget till designern som jag var i kontakt med igår, så nu är jag väldigt nervös för hur resultatet kommer att bli… Hon har lovat att ge mig ett första utkast på omslaget på fredag. Hela tiden tänker jag att det kanske blir jättetokigt. Att hon inte förstår vad jag vill ha och att jag kommer att bli besviken, men jag vet innerst inne att de tankarna inte hjälper mig någonting, så jag skall försöka vara positiv och hoppfull. Ibland måste man släppa kontrollen… Jag har lite svårt för det. Vill att allt skall bli så bra som möjligt med boken. Jag har ju jobbat så länge med den. Jag minns när jag började skriva. Det var när vi var på semester på Korsika för fyra år sedan. Jag satt ute på terrassen på kvällarna och skrev på ett tangentbord som jag köpt till min surfplatta. Det var ingen bra idé alls. När jag kom hem och skulle fortsätta skriva på texten på min vanliga dator var formateringen helt galen och jag fick i princip skriva om allt.

Att skriva min roman har varit ett sätt för mig att bearbeta olika händelser i mitt liv. Boken är inte självbiografisk, men mycket som jag skriver om är ändå en del av mig själv och saker som jag upplevt. Det är därför det känns så viktigt att boken blir så bra som möjligt. Jag kan inte styra vad folk tycker om den, men jag vill verkligen göra mitt bästa! 

Jag har inte bara jobbat med boken idag. På eftermiddagen hade jag min trevliga privatyogaelev och det var roligt. Jag lär mig mycket av den undervisningen och den får mig att utvecklas. Jag önskar att jag hade lika mycket tid med alla mina yogaelever i grupperna också, men jag försöker verkligen att hjälpa alla. Ibland ser jag inte, så det är alltid bra att fråga om man känner sig osäker och inte vet om man gör något på rätt sätt. Ett annat tips är att lära sig att känna hur det känns i kroppen när man gör en asana. I början är det förstås inte så lätt, men allt eftersom lär man sig och kan justera vissa positioner själv.

Ha en fin fortsättning på onsdagen!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.