Banyuls till Grenoble

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag är tyvärr en dag förenad igen. Orken räckte inte till igår.

På förmiddagen efter min träning promenerade barnen och jag ned till byn för att titta lite i affärer och gå på en loppis. Det var väldigt mysigt att gå runt i byn på dagtid, jämfört med på kvällen. Det fanns många trevliga affärer, restauranger och caféer.

De första dagarna i Banyuls var jag inte jätteförtjust för jag jämförde mycket med Biarritz, som jag verkligen älskade, men jag måste säga att allt eftersom blev jag verkligen förtjust i Bayuls också. Staden är charmig och fin på ett avslappnat sätt till skillnad från Biarritz, som känns mer sofistikerad.

Vi åkte från Banyuls på eftermiddagen och kom fram till Grenoble på kvällen. Bilfärden gick bra, men det var mer trafik än vi haft förut på resan.

Hotellet i Grenoble var väldigt enkelt och rummen pyttesmå, så vi bestämde oss att gå och lägga oss direkt när vi kom fram och lämna tidigt på morgonen.

Kram ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.