Förberedelser för yogadagen

1024 576 admin
  • 0

Jag är ledsen att jag inte har skrivit på ett par dagar, men jag har tyvärr varit fullt upptagen  med arbete och inte riktigt hunnit med bloggen. Helgen var trevlig, men gick fort. I tisdags fyllde min man 50 år och vi firade honom redan lite innan på lördagen eftersom jag hade yogaundervisning på tisdag kväll. Nu är det redan torsdag och jag skall snart börja förbereda mig för min undervisning igen. Det är bara fem lektioner kvar innan min semester. Jag ser jättemycket fram emot att resa bort, men jag kommer att sakna jobbet. Det låter konstigt, men just nu arbetar jag med något som jag verkligen älskar och då känns det inte som jobb. Det enda som är lite tråkigt ibland är att jag är så mycket ensam och ibland saknar någon att bolla idéer med. Jag har ju vår hund, men han är inte så verbal om man säger så :-).

Äntligen har det också börjat lossna lite grand vad gäller mitt skrivande. Ingenting är klart ännu, men jag HOPPAS att båda mina böcker kommer att bli utgivna i början av nästa år. Det har varit en otroligt lång resa, speciellt när det gäller motivationsboken, men förhoppningsvis har min uthållighet lönat sig. Ni får hålla tummarna!

Idag har jag börjat planera föräldra-barnyogadagen på Kåken den 6e maj. Det skall bli jätteroligt att ha den och jag har en massa idéer om vad jag vill göra. Speciellt känns det viktigt att stärka banden mellan föräldrar och barn. Jag tänker därför att det blir många parövningar och hoppas även kunna lägga in någon massage och någon skriftlig uppgift för att skapa ännu mer tillit och förtroende. Jag känner själv att det skulle vara bra med mer tid där man verkligen gör något tillsammans med barnen. Jag är mycket med mina barn, men tyvärr är den tiden ganska ofta avbruten av TV-tittande eller surfande på telefoner och plattor.

Nej, nu måste jag iväg från datorn och förbereda mig för eftermiddagens och kvällens yoga. Tyvärr hinner jag inte med en affirmation idag, men skall försöka att skriva imorgon igen!

Ha en fin torsdag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.