Tankar på de drabbade i Stockholm

576 1024 admin
  • 0

Det är redan fredag kväll! Idag är det en underbart solig dag här i Göteborg, men det gör mig fruktansvärt ledsen att höra vad som hänt i Stockholm… Varför? Jag hoppas innerligt att det inte är så många döda och skadade. Just nu verkar inte medierna veta.

Idag har jag hållit på med de sista 


avslutande sakerna som jag behöver göra för yogan innan vi åker på semester. Jag är fortfarande inte riktigt färdig, men jag har ju morgondagen på mig också. Det känns fortfarande overkligt att vi snart åker, men det blir säkert en jättehärlig semester när vi väl kommer iväg.

Nu ikväll skall jag packa så mycket som möjligt av det jag skall ha med mig. Yogamattan är obligatorisk förstås och springskorna också. Jag skall ju springa Göteborgsvarvet den 22 maj, så jag måste träna en hel del när jag är borta. De senaste veckorna har jag sprungit ungefär 6 mil per vecka. Jag skall försöka att ligga kvar på den nivån under tiden jag är borta. Det kommer att kännas annorlunda att springa i värmen, men det skall nog gå bra. Jag brukar ju alltid göra min löpning på morgonen och då är det aldrig så där fruktansvärt varmt.

Något som skall bli underbart är att yoga utomhus. Jag älskar verkligen det! En av mina favoritplatser för min yoga är på Algarvekusten i Lagos. När vi var där bodde vi på ett jättemysigt hotell och på morgonen gick jag upp och yogade vid poolkanten. Vädret var precis perfekt och sedan när jag var färdig brukade jag bada. Jag var alltid helt ensam i poolen eftersom det var så tidigt och det var ett sådant fantastiskt lugn som man inte ofta upplever.

I morse spelade jag in en kort sekvens som jag la upp på Facebook och Instagram och imorgon skall jag spela in denna veckas sekvens och lägga upp på Youtube. Förra gången hade jag problem med min mikrofon, så jag var tvungen att lägga på ljudet i efterhand. Det blev inte så bra, men jag kommer ändå att lägga ut den sekvensen.

Det blev ingen affirmation idag heller, men jag hoppas ha tid imorgon!

Nu måste jag fortsätta med mitt jobb, men ha en fin fredagskväll och ta hand om varandra!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.