Lite tankar kring det som hänt

admin
  • 0

Helgen är snart redan över och tiden har gått alldeles för fort. Jag hade tänkt att skriva innan, men både i torsdags kväll och i fredags kände jag mig väldigt skakad över händelsen med den flicka som saknades och sedan hittades i vårt område. Jag är så tacksam och glad för familjens skull att allt “ordnade sig”, men att något sådant kan hända så nära känns både overkligt och skrämmande. Det positiva i allt det hemska var att så många människor slöt upp och hjälpte till. Jag var också ute och letade med en vän en liten stund, men var sedan tvungen att ge mig hem eftersom mina egna barn var väldigt oroliga och hade svårt att somna. I sådana stunder kommer man tillbaka till vad som är viktigt i livet och vad som verkligen betyder någonting.

Ja, nu hoppas vi att allt lugnar ned sig här i området och att barnen kan gå till skolan som vanligt imorgon utan en massa polisbilar och journalister kring skolan…

Jag har inte så många veckor kvar på yogan den här terminen och funderar lite på några förändringar inför våren. Jag vill inte skriva om dem ännu, men jag tror att jag kommer ändra lite grand i programmet. Fortsätt att läsa här och på hemsidan så får ni snart mer information. Jag vill också passa på att skriva att det fortfarande finns plats i grupperna så om du har lust att komma och prova på yoga en tisdag eller torsdag kväll är det bara att kontakta mig ( www.yogamedjohanna.se).

Tiden har som sagt gått fort den här helgen och jag har också kommit ur mina rutiner lite grand pga. av allt som hänt. Jag har inte kunnat fokusera på meditationen och det känns inte bra, men ibland så blir det så och det är bara att försöka att komma tillbaka.  När man håller på att försöka att komma in i en ny rutin är det lätt att man ger upp när man misslyckas, men det som får en person att lyckas är ofta uthållighet och att man inte ger upp så fort man av någon anledning inte gör det man bestämt. Ju snabbare man börjar om desto större är chansen att man lyckas nästa gång i stället, så därför så skall jag meditera ikväll igen och mitt mål är fortfarande att göra det varje dag (vi får se hur det går…)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.