Lördag med löpning och umgänge med familjen

990 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en skön lördag! Jag sprang en längre runda i morse igen, Det känns bra att ha börjat i tid att träna inför Göteborgsvarvet. Förra året hade jag tränat ganska mycket också, men inte så många gånger längre sträckor.Det märktes i benen. De första tio kilometerna gick egentligen väldigt bra, men sedan blev jag trött. Nu hoppas jag att det skall ge resultat att jag springer fler längre rundor, men resultatet vet jag inte förrän efter “varvet” är över.  Vi får se hur det går.

Annars har jag haft en skön dag med familjen och också med min bror, som är är och hälsar på från USA.

Den här helgen hoppas jag också hinna läsa lite yogalitteratur och även lyssna på några anatomiworkshops som jag köpt via nätet. Det är väldigt intressant med anatomi och jag önskar att jag hade tid att läsa ännu mer om hur kroppen fungerar. Just inspelade workshops är väldigt bra, eftersom man kan stanna filmen och gå tillbaka om det är något man inte uppfattar. Dessutom kan man gå tillbaka senare. Jag lär mig hela tiden i mötet med mina elever och ett väldigt bra sätt att fördjupa mina kunskaper är att kombinera teorin med praktiken. Det tror jag att man måste göra hela tiden om man vill utvecklas.

Namaste,

Johanna

21mars15.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.