Meditationsapp

576 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en skön och avkopplande helg! Det har varit en underbar dag här i Göteborg: strålande sol och kallt. Mina barn och min man har varit iväg och åkt skidor en bit härifrån, men jag har varit hemma tillsammans med vår hund. Det kändes lite tråkigt i morse att inte kunna följa med, men det blev en bra dag ändå.

Jag har hunnit med att förbereda yogan ännu mer och nu är nästan allt klart inför kursstarten (för vuxenyogan) på tisdag. Jag har också hunnit springa och gjort min dagliga meditation. Jag tror att jag berättat här om insight timer som är en app som jag använder varje dag. Jag har en android, men den finns för iphone också. Jag har betalversionen installerad och jag vet inte riktigt vad skillnaden är mellan den och gratisversionen. Hur som helst, så är det en app som jag tycker väldigt mycket om. Man kan både ställa in en klocka på en viss tid man vill meditera eller så kan man använda sig av en massa olika guidade meditationer. Just nu lyssnar jag på den sistnämnda sorten eftersom jag känner att de höjer min motivation och energinivå. Med appen kan man också skaffa sig vänner runt om i världen som också mediterar eller bara skicka ett ”tack” till någon annan som mediterat samtidigt som en själv. För mig är den delen av appen inte så intressant, men kan kanske ändå vara kul.

Naturligtvis behöver man ingen app för att meditera. Egentligen räcker det att sätta sig ned på en stol eller med benen i kors och bara sätta sin mobiltimer på en viss tid, men appen ger mig motivation att fortsätta med min meditation även när det känns lite motigt och efteråt känner jag mig alltid lugn och på gott humör. Testa gärna! Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

Signaturebest

17jan16

 

P.S. Det finns fortfarande plats följande tider på vuxenyogan:

Tisdag och torsdag 19-20.30 samt fredag 6.30-7.30. Kontakta mig gärna om ni är intresserade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.