Några dagars uppehåll

1024 1024 admin
  • 0

Jag har inte skrivit sedan i torsdags. Det var inte meningen att det skulle bli ett sådant långt uppehåll, men kanske behövdes det. I fredags var jag väldigt trött. Tyvärr fick jag ett nej från ett förlag och jag tog det ganska hårt. Jag var naturligtvis beredd på det, men varje gång mejlen kommer blir jag ledsen och tappar lite av min energi och kraft och sedan tar det ett tag att ta sig upp igen. För mig tog det hela fredagen faktiskt. Jag hamnade framför svtplay och tittade på en skräpserie, som bara gjorde mig ännu mer irriterad, men det var okej. Man behöver sådana dagar också. Det kan inte alltid vara tummen upp.

I helgen fick jag mer gjort och idag känner jag mig också lite mer energisk även om jag har Josefina här hemma, som tyvärr känner sig förkyld.

Idag har jag börjat skriva på nästa veckas tema och imorgon börjar jag samla positioner för det nya programmet. Jag vill ha allt färdigt till på fredag, så att jag inte måste stressa över helgen med att sätta ihop sekvenserna.

Jag har också förberett en andningsövning som vi skall ha på veckans pass. Jag hoppas att den kommer att kännas skön och behaglig.

Nu är det bara en timme kvar tills jag måste förbereda mig för kvällens klasser.

Imorgon skall jag försöka skriva lite mer!

Sköt om dig och hoppas att vi träffas på yogan!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.