Ny avslappningsvideo

1024 576 admin
  • 0

Hej! Klockan är snart tre och jag skriver tidigt idag. Det är en underbar varm och solig dag, men jag sitter här inne vid skrivbordet ändå. Det är tyvärr svårt för mig att använda datorn ute. Solen speglar i skärmen och jag ser inte mycket. Hur som helst, jag är nöjd ändå för imorse var jag trött och hade absolut ingen energi, men nu känner jag mig mycket bättre och har fått gjort en hel del.

Eftersom jag inte hade så mycket tid vid datorn under helgen var jag tvungen att göra min veckoplanering i förmiddags. Varje gång jag gör det får jag dåligt samvete (eftersom det tar en hel del tid), men jag vet att jag blir mer effektiv när jag har en tydlig planering. Naturligtvis måste man vara försiktig, så man inte bara planerar och inte jobbar någonting, men jag tycker nog att jag har koll så att det inte blir så.

Nu på eftermiddagen har jag spelat in en avslappning och lagt ut på Youtube. I förra veckan bad en av mina privatyogaelever mig att spela in en avslappning och det passade bra att göra idag. Den går att göra på kvällen innan man ska somna, men också under dagen om man känner sig trött, orolig eller stressad. Du kan titta på den här.

Nu ska jag jobba på den sekvens jag ska ha med mina privatyogaelever och sedan ska jag fortsätta med skrivandet. Tyvärr går det väldigt trögt med boken för tillfället. Jag sa på vloggen som jag spelar in att det kanske beror på mitt dåliga självförtroende och att jag är osäker på om det kommer att bli bra eller inte, men jag får inte låta det hindra mig. Jag har läst att även väldigt duktiga författare tvivlar och det vore dumt att slänga över 250 sidor text. Nu får jag helt enkelt kämpa på och se till att bli klar med första utkastet, så att jag kan komma igång med redigeringen.

Okej, dags att sluta. Ha en fin eftermiddag och hoppas att du har möjlighet att vara ute i solen lite grann!

Kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.