Ny meditation

1024 576 admin
  • 0

Hej! Just nu är klockan snart sex, men det är fortfarande ljust ute och solen skiner – härligt! Jag är lite smådeppig eftersom jag fortfarande inte känner mig 100, men jag vet att det är dumt. Naturligtvis är jag tacksam att vi inte har svårare symptom, men det hade varit skönt att vara symptomfri…

På förmiddagen var jag trött. Tyvärr blev jag illamående och det höll i sig i ganska många timmar. Jag vet inte om det hade att göra med min infektion eller om det var något annat. Hur som helst känner jag mig piggare nu och på eftermiddagen fick jag gjort ganska mycket både för skolan och för yogan. Jag var nere i yogastudion och spelade in en kvällsmeditation, som nu ligger uppe på youtube. Du kan se den här.

På sistone har jag sovit lite oroligt på nätterna och för mig känns det skönt att göra en avslappningsvövning innan jag somnar. Ibland tror jag att man tar med sig oro och stress in i sömnen, men om man gör någon typ av avlsappning eller meditation innan man går och lägger sig kan man medvetet försöka att släppa det, så att sömnen blir lugnare.

I min vlogg, som jag la upp igår (du kan se den här nedan) pratar jag om att jag har börjat lyssna på affirmationer av Louise Hay. Hon är en av mina favoritförttare när det kommer till självhjälp. Jag köpte min första bok av henne för tjugo år sedan och har läst mycket av henne sedan dess. Tyvärr gick hon bort för några år sedan, men hennes material finns ju på nätet och i bokform. Eftersom jag känner mig lite krasslig nu lyssnar jag på hennes affirmationer för hälsa och läkande. Du hittar boken här: https://www.hayhouse.com/meditations-for-loving-yourself-to-great-health-audio-cd. Jag älskar verkligen de här affirmationerna. De får mig att känna mig lugn och trygg, när jag är stressad.

Nu ska jag gå till köket och göra min smoothie. Känner att jag verkligen behöver den idag. I två dagar har jag slarvat, vilket är dumt eftersom jag borde äta så hälsosamt jag kan nu (egentligen alltid :-)). Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.