Ny morgonrutin

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det med dig? Tänk att det är torsdag igen! Jag har startat en ny morgonrutin och måste gå upp extra tidigt på torsdagar och fredagar, så i morse ringde alarmet på mobilen klockan fem (!). Det var dock helt okej. Jag har nämligen kommit fram till att jag mår bättre av att gå upp lite tidigare, dricka något varmt och skriva lite dagbok innan jag går ut och springer. Den stunden ger väldigt mycket och då är det värt att kanske gå och lägga sig lite tidigare på kvällen istället.

På morgonen hade jag min yoga med killarna och sedan gjorde jag min egen yoga och meditation. Det var skönt. Igår kände jag mig lite småkrasslig på eftermiddagen, men idag är det bättre så jag hoppas inte att jag blir förkyld. Isabella klagade på halsont nu på förmiddagen, så vi får se hur det känns för henne när hon kommer hem från skolan. Det är ju förkylningstider nu, så det är bara att gilla läget. Det blir som det blir.

På förmiddagen skrev jag ett informationsmejl till mina yogaelever och insåg när jag gjorde det att vecka 44, då det är stängt i yogastudion, redan börjar den 28 oktober. Det är alltså inte så lång tid kvar tills höstlovet… Inte klokt alltså!

Nu har jag bara en timme kvar att jobba framför datorn och jag måste sitta med texten igen. Jag tror tyvärr inte att jag kommer att bli färdig imorgon utan att jag kommer skicka den under helgen istället. Jag vill känna mig nöjd när jag skickar iväg den och då är det okej om jag väntar en eller två dagar till, men en sak är säker. Texten ska vara skickad innan den här veckan är slut!

Nu måste jag fortsätta jobba, men önskar dig en fin fortsättning på dagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Temat tacksamhet på barnyogan 💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.