Onsdag med momsdeklaration 🙂

768 1024 admin
  • 0

Hur Àr det? HÀr i Göteborg lyser solen idag med och pÄ mobilen stÄr det att det Àr 8 grader! Det Àr sÄ hÀrligt att vÄren kÀnns nÀra. Hoppas att solen lyser pÄ dig med!

Jag har suttit med momsdeklarationen en stor del av dagen. Det skall egentligen inte vara nÄgra konstigheter med den, men jag hade gjort ett dumt misstag i bokföringen med nÄgra av verifikaten, sÄ det var dÀrför det strulade till sig. Nu Àr jag i alla fall nÀstan klar (skall bara be Peter ta en sista koll innan jag skickar in den) och det kÀnns superskönt. Bokföringen Àr ju inte min favoritsysselsÀttning och nÀr jag gör fel blir jag arg. Hur svÄrt kan det vara? Nu har jag gett mig sjutton pÄ att det skall bli bÀttre.

I morse sprang jag 10 kilometer för första gÄngen pÄ över en vecka. Jag kÀnner mig relativt bra frÄn förkylningen (bara lite hosta som hÀnger sig kvar), men jag Àr inte riktigt lika stark som jag brukar vara. Nu börjar det ju dra ihop sig till Göteborgsvarvet och jag mÄste snart lÀgga in Ätminstone en lÄng runda i veckan. Jag brukar börja med 15 kilometer och tror jag skall försöka springa det pÄ lördag.

Imorgon har jag tidig yogaundervisning igen och sedan fyra och en halvtimme pÄ eftermiddagen och kvÀllen. Roligt!

Nu skall jag förbereda mig för kvÀllen, sÄ slutar hÀr.

Ha en fin fortsÀttning pÄ onsdagen!

Namaste,
Johanna

Buster poserar bredvid vĂ„r enda snödroppe  i trĂ€dgĂ„rden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.