Regn, ny yogavideo och GaryVee

1024 576 admin
  • 0

Hej från ett regnigt Göteborg, Hur har din dag varit hittills? Hoppas att den börjat bra och att det inte regnar lika mycket där du befinner dig :-).

Klockan är bara knappt ett nu och vanligtvis brukar jag skriva senare på dagen, men jag kände att jag behövde stuva om i mitt schema. Jag gör i princip alltid en plan för varje dag, men när jag märker att jag inte är tillräckligt motiverad eller koncentrerad för att göra det jag planerat brukar jag välja en annan arbetsuppgift på mitt schema. Det är bättre att göra så, än att sitta och vänta på att inspirationen ska komma och att tiden ska gå.

I morse efter min dagliga löprunda undervisade jag min killgrupp. Vi körde bakåtböjningar precis som i de andra grupperna, men hann också med några inversioner. Deltagarna brukar gilla att stå på huvudet, men ibland blir det hand- och underarmsstående också (för de som vill :-)).

Efter yogaundervisningen kände jag mig lite sliten, så jag valde att senarelägga min egen yoga och meditation. Istället fär yogan satt jag med planeringen. Samtidigt som jag planerade lyssnade jag på Gary Vaynerchuk (han kallas också för GaryVee) på youtube. Jag tycker han ger många bra tips till små (och stora) företagare. Själv har jag inte läst någon marknadsföring utan är en helt vanlig lärare och språkvetare, så jag har en hel del att lära när det gäller hur man marknadsför och sköter ett företag :-).

Nu har jag också lagt ut veckans yogasekvens med fokus på bakåtböjare. Du kan titta på den här!

Okej, nu väntar arbete med bokföringen och lite förberedelser inför eftermiddagens och kvällens yoga. Imorgon är de ju dags för yogan för föräldrar och barn och jag ska gå igenom det programmet också. Det finns fortfarande platser kvar om du vill titta förbi. Anmälan kan du göra här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.