Regn, regn och lite sol

150 150 admin
  • 0

Jag gick som vanligt upp klockan 6 i morse. Idag var jag trött. Jag somnade försent igår och vaknade innan jag skulle på morgonen. Jag kunde ha legat kvar i sängen, men jag bestämde mig för att sova en stund efter lunch istället. Det brukar fungera bra för mig. Min löpning gick, trots bristen på sömn, helt okay och även om molnen tonade upp sig på himlen och det var ganska blåsigt, så kunde jag göra min yoga utomhus. Det var jätteskönt!

När jag sprang lyssnade jag som vanligt på en ljudbok. Jag brukar växla emellan att lyssna på något en stund med att sedan springa utan varken musik eller någon bok. På det sättet får jag lite av varje. Ibland är det skönt att avlänkas från själva löpningen och då är det roligt att lyssna på en ljudbok eller musik.

Ljudboken jag lyssnar på nu heter Mastering Your Mean Girl av Melissa Ambrosini. Den är ganska lik många andra böcker jag läst/lyssnat på, men jag har ändå lärt mig lite nytt. Boken handlar om att lära sig hantera den negativa och kritiska röst vi alla har inom oss, men ger också tips på hur man kan må bättre genom att bland annat äta och träna rätt. Jag tror inte att den finns på svenska, men läs den gärna om du är intresserad av de här ämnena.

Under dagen har jag jobbat med yogan. Jag har planerat vad som behöver göras de veckor jag har kvar fram tills terminsstart och jag har publicerat en annons på Facebook. Imorgon fortsätter jag lite grand, men det blir också tid för familjen.

Ha en fin fredag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.