Vaknade med huvudvärk 

756 1008 admin
  • 0

Igår firade min man och jag bröllopsdag. Vi har varit gifta i 22 år!!! Kan inte fatta att det är så många år. Det är inte alltid lätt och vi har haft våra svåra stunder, men jag är väldigt tacksam för min man och mina barn. De är verkligen jätteviktiga för mig ❤. 

 Idag vaknade jag tyvärr med huvudvärk 😐. Jag får migrän ibland och det beror oftast på mina hormoner. Det är lite frustrerande, men jag vet förstås att det finns mycket, mycket värre saker. Jag gick i alla fall upp och sprang och det gick under omständigheterna bra, men när jag sedan skulle yoga gick det inte alls. Jag fick jätteont när jag stod i hunden. Så ont att jag fick avbryta och ta en tablett och sedan gå och lägga mig. Jag brukar undvika att ta medicin så länge det går, men ibland när smärtan är jättestark måste jag. Som tur är känns det bättre nu på kvällen och det är jag väldigt tacksam för.

Både yogan och meditationen kan hjälpa när man känner smärta, för man blir bättre på att vara i det onda utan att reagera.  Det är inte alltid lätt, men jag har blivit bättre på det och det i sin tur gör det enklare att uthärda det som gör ont.

Nu på kvällen har vi varit och badat. Det var skönt även om det blåste mycket och det fick mig också att piggna till lite grand. Nu hoppas jag att jag kan använda kvällen till att jobba med yogan och skrivandet. 

Ha en skön söndag kväll!

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.