Schweiz

1024 683 admin
  • 0

Efter en ganska lång resa igår är vi nu framme i Schweiz. Redan på Landvetter blev vi försenade för att det snöade i München och väl där fick vi inte landa för att det inte fanns tillräckligt med tillgängliga landningsbanor. När vi väl var på fast mark var jag väldigt glad att allt gått bra. Efter att ha hämtat vår hyrbil väntade en tretimmars resa till vår slutliga destination. Vi var alla ganska trötta när vi kom fram.

I morse gick jag ut för att springa och det var en intressant upplevelse. Några kilometer nedför (eftersom vi bor högt uppe på ett berg) och sedan samma sträcka uppför, som (av förklarliga skäl) var mycket jobbigare. Vi får se hur många träningspass det blir i nästa vecka…

Igår fick jag ett mail från det företag jag har min hemsida hos, som berättade att min sida blivit “hackad”. Det var en mindre trevlig nyhet. Jag hoppas nu att det löser sig snabbt och att allt fungerar som vanligt så fort som möjligt. Om ni har några problem att se mitt innehåll eller att anmäla er till vårens kurser så får ni gärna höra av er!

Yogamattan har också fått följa med på min resa hit till Schweiz och jag tänkte göra några asanas nu ikväll. Efter att ha sprungit i bergen och även gått senare idag, så tror jag det kan vara ganska skönt. Ibland snöar jag in på de asanas som kräver relativt mycket styrka, fast jag egentligen behöver de som stretchar musklerna lika mycket. Jag tror det är lätt att man hittar sina favoritpositioner och “fastnar” lite i dem, men jag läste precis i en bok om inlärning hur viktigt det är att variera sin träning om man vill utvecklas.  I alla fall blir det bara några solhälsningar, supta baddha konasana, supta padangusthasana och supta virasana ikväll. Har ni några favoritpositioner för lite “lugnare” yoga?

Namaste,

Johanna

IMG_6867

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.