Solig söndag på Tjörn

756 1008 admin
  • 0

Det har varit en härlig helg. Igår var vi på en jättetrevlig fest. Det var så roligt att dansa igen. Tyvärr blir det alldeles för sällan nu för tiden. När jag var på festen började jag fundera på boksläppet och att jag skulle vilja ha dans på det. Tjejerna i boken åker till Kalifornien på ett yogaretreat och det skulle vara kul att ha Kalifornien som tema för festen. Ja, vi får se hur jag får till det. Det är ju inte förrän i mars, så jag har tid på mig att fundera och planera.

Idag har vi varit uppe på Tjörn och ätit middag hos mina föräldrar med min bror som är här från USA. Det är alltid roligt att träffas och det är väldigt synd att vi bor så långt ifrån varandra. Min man har alla sina syskon och deras familjer i Schweiz och jag har min enda bror och hans familj i USA. Det är tur att mina föräldrar bor i närheten!

Nästa vecka blir intensiv med yogan. Jag skall ha sex lektioner med skolyoga, men det kommer att gå bra. Jag har förberett allting och ser fram emot att träffa alla elever. Önskar att jag kunde ha skolyoga oftare!

Ha en fin söndag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.