Torsdag och fredag

768 1024 admin
  • 0

Hej, hur har din dag varit? Jag var så upptagen igår att jag inte hann skriva här på bloggen. Torsdagarna framöver kommer att vara lite stressiga, men det är okej. Jag är förberedd och då är det ingen fara. På morgonen hade jag min herryoga. Det var bara två deltagare där och det skulle vara kul om vi blev några fler. Om du känner någon som vill köra skön yoga på torsdagsmornar mellan sju och åtta, så är det bara att höra av sig.

På förmiddagen igår spelade jag in en ny video, som jag nu håller på att redigera och ska lägga upp på min youtube. Jag länkar till den här på bloggen imorgon.

På eftermiddagen var det knappt om tid, men jag fick ändå gjort en del med skrivandet.

Gårdagens yogaundervisning på eftermiddagen och kvällen var trevlig. Barnyogan har ju startat nu och jag skulle så gärna vilja ha fler barn i grupperna. Yoga är ett sådant fint verktyg att ta med sig i livet. Jag önskar själv att jag fått det när jag var yngre. Jag tror det skulle ha varit till stor nytta – både mentalt och fysiskt.

Idag hade jag morgonyogan och åkte sedan direkt vidare till skolan för att undervisa. Det gick faktiskt riktigt bra och jag behövde inte ens stressa utan var där i god tid. I nästa vecka har jag distansundervisning och det blir en ny erfarenhet för mig. Ska bli spännande.

Nu måste jag fortsätta att jobba.

Imorgon har jag yoga på Gundla Gårdscafé igen. Det ska bli mysigt!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.